Ga naar de inhoud

Om deze redenen moet jij de Xbox Game Pass Ultimate aanschaffen

  • door
Heb jij ook vaak zin om een ander spel te spelen, maar geen zin om er elke keer zoveel geld aan uit te moeten geven? Dan is Xbox Game Pass Ultimate zeker een aanrader voor jou. Met nu al meer dan 100 games op de Xbox Game Pass, waar maandelijks meer games bijkomen, kan jij veel verschillende games spelen voor een vaste prijs per maand. De vaste prijs van Xbox Game Pass Ultimate is €12.99 per maand via Xbox zelf, maar op verschillende sites kun je codes aanschaffen voor 3 maanden Xbox Game Pass Ultimate voor nog geen €30. Voor de PC is de Xbox Game Pass Ultimate €9.99 per maand. In dit artikel lees je over de verschillende voordelen van de Xbox Game Pass Ultimate.

Xbox en PC

De Xbox Game Pass Ultimate is niet alleen beschikbaar voor de Xbox, maar ook voor de PC. Daarnaast is Microsoft ook bezig om het gamen vanaf de Clout mogelijk te maken, waardoor jij op mobiele Android apparaten ook je favoriete games kan spelen. Daarnaast geeft Xbox Game Pass Ultimate ook nog eens exclusieve kortingen op games, in-game add-ons en verbruiksartikelen. 

Games op release spelen

Microsoft is de eigenaar van vijftien verschillende game studios. Alle nieuwe releases van deze game studios komen op de dag van de release uit op de Xbox Game Pass Ultimate, waardoor jij deze games als eerste kan spelen. Ook de games van Bethesda, die Microsoft in september 2020 heeft overgenomen, komen op de release uit op de Xbox Game Pass Ultimate. 

Xbox Live Gold

Wanneer jij de Xbox Game Pass Ultimate hebt, heb jij ook direct Xbox Live Gold, waarbij ook nog verschillende gratis games zitten. Xbox Live Gold kost normaal gesproken €6.99 per maand, dus met de Xbox Game Pass Ultimate van €12.99 heb je eigenlijk voor €6.00 extra per maand toegang tot meer dan honderd games, want de meeste mensen kopen sowieso Xbox Live Gold om online te kunnen spelen met vrienden. De Xbox Game Pass Ultimate is dan een betere keuze.